Zomaar ineens viel ik voor jou
En dat terwijl ik je eigenlijk niet kon
De blik in je ogen de lach op je gezicht
Je had mij niet in de gaten dus ik bekeek
Je in alle rust
Veilig vanaf een hoekje totdat ik plots jouw
Ogen op de mijne voelde rusten
En ik alleen maar kon staren naar jouw mond
Mijmerde weg op de wens als die mij eens zouden
Kussen
Was verbaasd toen jouw ogen mij zagen staan
Daar ging mijn hartslag
Kon amper op mijn benen staan
Nu ruim 16 jaar later
Ik weet dat echte liefde bestaat en weet hoe het voelt
Als jouw lippen de mijne kussen
Mijn maatje , mijn minnaar
Ware liefde zoals het is bedoeld