Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Uitzicht op verbetering
Niet langer een gezworen eiland
Beleeft zij haar vrij bestaan
Eendrachtig met de vaste grond
Waarop ze nog zo wankel staat
Het verkleuren van de wereld
Voltrekt zich nu evenzo hard
Als het vergaan van de gedachte
Aan haar eens zo uitzichtloze werkelijkheid
De wind wakkert nog even aan
Maar de rimpel in het water voor haar
Door de schoonheid die zij is
Zal nooit een kade raken
© G.J. Sterenborg (09-10-2005)
Reacties op dit gedicht
Gevoelig vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
sunset
:
Dinsdag, oktober 11, 2005 12:32
Poëzie. Inderdaad.
Liefs, sunset
Over dit gedicht
Auteur:
Gevoelig
Gecontroleerd door:
michris
Gepubliceerd op:
11 oktober 2005
Thema's:
[Leven]