Fly like an eagle
Och, was ik maar een vogel,
dan vloog ik naar werelds einder.
Of heel hoog in de lucht,
of vrij naar beneden glijdend,
in een scherende vlucht…
Dit zou ik willen doen,
om de mensen te vertellen
Deze wereld is zo slecht nog niet,
ik zou ze willen zeggen. Geniet maar van het leven,
geniet maar van het mooie en ‘t goede wat je is gegeven.
Geniet als een vogel, van de vrijheid die je hebt,
geniet maar van je kinderen,
en van de verantwoordelijkheid die het schept
Geniet gewoon.. van alle kleine dingen,
hier op deze aarde, puur voor jezelf..
Geniet maar, en laat je door niemand
tot iets anders dwingen….
Geniet en leef het leven met passie…
Mitja
&
John
Gedicht afgemaakt voor Mitja, omdat ze er niet zo goed mee weg kwam…