Als ze ons vanop een afstand zouden bekijken,
dan zouden ze twee gelukkige mensen zien,
die elkaar wel écht gevonden hebben...
Twee mensen die ontzettend op elkaar gelijken,
maar toch ook zo verschillend zijn...
Ze zouden twee mensen zien
die zich samen enorm kunnen amuseren,
maar evengoed even serieus kunnen praten.
Twee mensen die zowel vreugde en genot,
als verdriet en pijn kunnen delen met elkaar...
Ze zouden twee mensen kunnen zien
die op het einde van de dag
met pijn in het hart, gedwongen afscheid moeten nemen.
Maar die tegelijkertijd al ontzettend uitkijken
naar de uren dat ze weer samen zullen zijn...
Als ze ons vanop een afstand zouden bekijken,
zouden ze zeggen: "Die twee zijn zot van elkaar"
Kijk ik dan in je ogen,
en ik voel je hand door mijn haar...
Lig ik dan in je armen
en voel je hand zachtjes over mijn lichaam gaan...
Streel je me dan zachtjes over mijn wang,
en kus je me lief op de lippen...
Zeg je me dan:"Beestje, ik hou zo ontzettend veel van jou"
en ik mag antwoorden:"Ik hou ook van jou..."
Dan kan ik oprecht zeggen
dat wij niet zot staan van elkaar...
Nee hoor, wij houden met ons hele hart van elkaar...
En dat is zo veel meer...