Misschien
Poosje geleden
Nietsvermoedend
Leerde ik je kennen
Niks bijzonders
Gewoon, een praatje
Zoals ik met zoveel mensen
Nietsvermoedend heb
Ik kreeg meer praatjes
Met jou
Door jou
Die praatjes werden gesprekken
Nachtenlang
Tot vroeg in de ochtend
Bleken wij
Hetzelfde te zijn
Dingen waarvan ik dacht
Dat ik de enige was
Die ze dacht
Dacht jij ook
Je hebt me in de war gebracht
Onbedoeld
Ik weet niet meer zo goed wat ik wil
Door jou
Mijn uitspraak
Ik wil niks meer nooit meer
Lijkt een leugen
Een misverstand
Want misschien
Heel misschien
Wil ik jou