Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
liedje
elke keer als ik zeg het is oke
dan krijg ik tranen
denk aan jouw
want ik mis je zo
ik mis je echt heel erg
ik denk vaak terug
aan hoe het was
samen romantisch
op het strand
tranen rollen
rollen over me wangen heen
het was vaak leuk
samen lief
houw van jouw
het doet me pijn
mis je zo
ja ik mis je zo
elke keer als ik zeg het is oke
dan krijg ik tranen
denk aan jouw
want ik mis je zo
ik mis je echt heel erg
tis beter zo
zo alleen
zonder jouw
voelt zo leeg
maar ik hou van jouw
hou voor altijd van jouw
het is oke
maar ik mis je
het is ok
houw van jouw
ja houw van jouw
Reacties op dit gedicht
diede vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Over dit gedicht
Auteur:
diede
Gecontroleerd door:
Sheena
Gepubliceerd op:
12 oktober 2005
Thema's:
[Liefdesverdriet]