De dag waarop ik wilde sterven
Na dagen van eenzaam samenzijn
en zwijgen van verdriet,
kwam de dag,
waarop jij niet bij me was
En ik alleen maar de pijn voelde
van het verlies van haar
Liefde voelde ik nog,
maar die liefde
maakte me alleen maar triester
Ik deed je pijn met mijn pijn,
en je leefde met me mee
Maar ’t moment dat ik alleen wakker werd
was ineens alle levenslust verdwenen
Ik wilde sterven,
maakte niet uit hoe
Ik wilde een leegte,
ik wilde de dood
Maar jij hield me tegen
jij hield me vast
Jij bleef van me houden,
en ’t moment dat je dat zei,
kon ik niet meer gaan
Ik wilde bij je blijven,
en samen voor altijd blijven bestaan