We waren toch gestopt met ons
Jij gaf mij toch de bons
Waarom blijf je dan zo lieff
Want ondanks alles blijf je mijn hartendief
Ik weet dat je nog steeds heel veel om me geeft
Maar dat jij nu niet meer voor “ons” leeft
En ik mag dat ook niet meer doen
Maar waarom dan toch weer die zoen
En zelfs nog meer dan dat
of kwam het omdat ik zo dichtbij je zat
maar dat is toch geen goede reden
we waren toch uit elkaar met vrede
omdat het niet langer zo kon
en dit keer onze liefde niet won
maar waarom deed je het dan toch
terwijl het eigenlijk niet moch
ik weet nu niet wat ik van je moet verwachten
ik krijg het maar niet uit mijn gedachten
kan je niet wat duidelijker zijn
ben je gewoon een vriendin of mijn meisje… mijn
maar eigenlijk wil ik het ook niet weten
want ik kan je toch niet vergeten
dus als je antwoord “een vriendin” zou zijn
doet me dat nog een keer pijn