Door de jaren heen
Zo verandert
Zoals je was, was er geen één
Nu ben je net als zij
Net als iedereen
In al die jaren
Wel heb ik ooit
Zoveel leugens
Nee nog nooit
Nog nooit van jou gehoord
Niemand zoals jij
Je was jezelf
Altijd zo blij
Ik was zo trots
Zij aan zij
Altijd samen
Samen spelen
Nu zo anders
Zoals zo velen
Heb ik iets gemist?
Zo stevig staand
Hoe kan het toch
Met elke maand
In korte tijd
Voorbij gaand?
We deden alles
Alles samen
We waren superhelden
Met eigen namen
Jou eigen is verdwenen
Waar ben je gegaan
Zo ver weg
Waar ga je staan
Op deze wereld?
Op de maan?
We waren vrienden
Onafscheidelijk
Op school en thuis
Of was het tijdelijk?
Nee toch?
Als een snoer
Om mijn nek
Op de vloer
Zoute tranen
Waar is mijn grote broer?
Cindy