Uiteindelijk is het dan toch gebeurd,
Ik wist geen uitweg meer in mijn hoofd....
Ik wist dat ik het niet kon tegenhouden,
Ik heb te lang in mezelf geloofd.
Ik kan het je niet gaan vertellen,
Ik hoop dat jij het nooit zult weten....
Ik hou ontzettend veel van jou,
Ik hoop dat ik dit snel zal vergeten.
Het heeft niks te betekenen,
Dit doet alleen maar pijn....
En het enige waar ik naar verlang,
Is om bij jou te kunnen zijn.
Ik weet het is fout,
Ik moet omgaan met mijn gevoel,
maar wat weet jij er nou van?
Je snapt niet eens wat ik bedoel.
Weet dan dat ik van je hou.
De angst om jou te verliezen maakt me bang,
weet dat ik voor altijd bij je wil blijven
en dat jij de enige bent waar ik naar verlang.