vreemd altijd
gevoel van verlorenheid
ben je verliefd
vind ze je té lief
ik wil je zeggen
laten we afspreken
en even de tijd opzij leggen
tijd voor onzelf faken
komt die tijd ooit nog
dat ik de ware ontmoet?
komt die tijd ooit nog?
tot die tijd houd ik moed
eeuwig stand houden
tot je de ware mag trouwen
ik hoop het zo
iemand op wie ik bouwen wil