ik heb een broer die
altijd wil voetballen en ravotten
maar ik hou niet zo van dat zotte
gedraaf en gedoe
ik lig liever op het gras te dromen
met mijn ogen toe
maar als hij lachend roept:
hé, kom je mee! we gaan naar het bos
dan laat ik toch even mijn dromen los!