Dat niemand het ziet
Verscheurend verdriet
Van binnen van buiten
Hoe moet ze zich uiten
Iedereen om haar heen
laat haar vallen als een steen
koud en verlaten
stompeld ze door de straten
geteisterd door de felle wind
word ze omver gelopen door een kind
van ongeveer 60 jaar
vormt DAT nou zo’n gevaar
voor het meisje met de brand wel
het vuur brand nog altijd even fel
ze loopt heel krom, maar ook heel fier
afwijkend van men, het kuddedier
huilend, gillend, schreewend
voor eewig en voor altijd geeuwend
al haar pijn diep weggestopt
in het kleinste gat gepropt
starend door de etalage
van het leven ‘zo perfect’
rijke mensen met een 4e garage
hoe hard je erop kloppen wil, het heeft waarschijnlijk geen effect
het meisje met het brandend hart
voeld dit, in haar geest zo zwart
dat niemand weet dat ze bestaat
sloffend door de perfecte straat.. van hoe heet het..
wat is er goed aan rijk en knap
je bent knap en rijk, alles gezegd.
Maar rot van binnen.. brandende waarheid
Is het..goudeerlijk gezegd
Sorry:P beetje vaagheid..mijn specialiteit volgens mij
als je zin hebt..laat dan maar een berichtje achter...of ga gewoon weer verder lezen..
doeidoei
p.s= dit gedicht gaat over een meisje die niet blind is voor hoe de wereld er echt uit ziet..iedereen loopt maar een beetje te patsen met hoe rijk ze zijn.. en trekken zich nergens meer van aan. het meisje is eigenlijk de enige in haar omgeving die ziet wat die mensen de wereld aan doen..
de mensen die oh zo mooi zijn van buiten..maar van binnen alleen maar om zich zelf geven..dit gedicht heb ik mede geschreven voor mijn vriendin die heel erge problemen heeft en waarvan haar beste vriendin haar in de steek heeft gelaten. ik hoop dat er mensen zijn, die op een dag zien,hoe de wereld er nou eigenlijk uitziet.. XXX fleur