ik was zo alleen
omdat ik anders was dan hen
ze behandelden me heel gemeen
ze begrepen gewoon niet
in wat voor situatie ik zat
het intresseerden hen niks, mijn verdriet
maar toen kwam jij
negeerde hun woorden
jij stond aan mijn zij
jij geloofde in mij, bleef naast me staan
terwijl niemand anders dat deed
jij gaf me de kracht om zonder hen verder te gaan
jij liet me weer zien
dat er zo veel meer was
en dat ik dat allemaal verdien
jij bent iemand
die ik altijd zal blijven herinneren
als dank, voor het mooie leven, waar ik in ben beland
* dankjj meid, je bent geweldig *