Ik kan het niet meer, wil het niet meer,
vragen spoken door mijn hoofd,
antwoorden die zal ik nooit krijgen,
weer eens wordt ons licht gedoofd.
Vragen heeft geen zin meer...
weer eens slaan de twijfels toe,
ik wil weer verder met mijn eigen leven,
maar de grote vraag is hoe?
Ik kan het niet meer, wil het niet meer,
maar hoe moet ik dit nu zeggen?
Ik wil je niet kwetsen, wil je niet pijnigen,
maar hoe moet ik je dit nu uit gaan leggen?
Alsjeblieft zoek je eigen weg,
Lieve schat heb geen verdriet,
de weg die wij aan het bewandelen waren,
sorry maar deze weg bestond gewoon niet!