Als ik droom ben jij ze zon,
De zon die mij verlicht.
De zon waar ik het warm van krijg,
Ik doe mijn ogen open,
Ik zie je voor me staan,
En krijg een warm gevoel van binnen.
Ik denk weer terug aan mijn droom,
Het is dus waar.
Jij bent mijn zon,
En de gene die me warmte geeft.