geef mij een kans,
geef mij een reden,
waarom niet?
geef mij,
iets waarbij ik weet,
dat ik geen kans maak.
geef mij een reden,
waarom niet?
Ben ik zo dom,
om jou te geloven!
Ben ik zo dom,
om in jou val te trappen.
ik zie je graag,
vanuit mijn gevoel.
Maar volgens jou,
niet vanuit mijn verstand.
Ik geef jou een kans
maar jij mij niet !