De snijdende pijn van de diepgaande liefde dat er was.
Neemt nog elke dag in beslag.
Kwam van een kant.
Heel snel heb je uw broek afgedaan voor een ander.
Bewijst hoe puur je liefde was.
Hoe eerlijk je wel was.
Elke dag weer denk ik eraan.
Spijtig dat ik zoveel tijd heb laten voorbij gaan.
Moest je eerder aan de deur hebben gezet.
Je was al mijn liefde en tijd niet waardt.
Een gebroken hart dat al meermaals is bedrogen blijft ergens kapot.
Hoop dat je gevonden hebt wat je zocht.
Ware liefde blijft bestaan moet ze wel van 2 kanten komen.
Desnoods ga je te voet naar china is mijn visie op liefde.
Geef je niet echt op.
Ah ja is nu zo.
Heb mijn gedacht ervan liefde is niet meer echt.