Op een dag ging ik varen op de zee
helemaal alleen, niemand ging er mee
tot ik jouw zag in een schuitje voorbijkomen
de jongen uit al mijn dromen
onze bootjes dreven korter naar elkaar
en even later waren we een dolgelukkig paar
tot er plots hoge golven kwamen opsteken
het hielp niet, na al het lange smeken
werden onze bootjes uit elkaar gerukt
en onze liefde werd sterk verdrukt
nu heeft ieder zijn eigen bootje om mee verder te gaan
maar dat liefdesverdriet zal nooit meer over gaan