verleden
Het verleden laat me niet met rust.
Het is net of het alles lust
ik zou het graag willen stoppen in een doos
maar dan wort het boos.
Het blijft elke keer in je gedchten
dit had je kunnen verwachten
ik wou dat het wegging voor altijd
Ze zeggen dat het slijt.
Dat zien we dan nog wel
het zegt heus nog wel een keer varwel.