Hij knijpt in de rondingen van je broze schouders
je ligt er ongebruikelijk ontspannen bij
Dit intieme hou je zelfs verborgen voor je ouders
niemand mag aan je komen, behalve hij
Hij masseert je zieke lichaam grondig en bekwaam
pas alsjeblieft op dat je haar niet breekt
Jammer; masseren is niet echt voedzaam
maar het geeft je wel een beter zelfbeeld
Hij helpt je je lichaam weer lief te leren hebben
het mooie ervan weer in te zien
Je zult nog lang moeten vechten
maar hij kan je hierbij helpen, misschien...