Hey lieve meid
Een gedicht voor jou, voor deze tijd.
De laatste tijd schrijf ik gedichten met regelmaat
dit kom omdat het soms minder met me gaat.
Ik heb vele gedichten voor hem geschreven
en daarin veel gevoelens beschreven
Ik vind dit leuk om te doen
dus bij deze, ik geef je van katoen:
Liefde is soms erg verwarrend
vooral als je aan dingen gewend bent
en vele lieve jongens kent.
Maar sta er vooral open voor
anders ga je er aan onderdoor
Volg je hart en je gevoel
Maar je begrijpt wel wat ik bedoel.
Het lijkt me slim om zelf te beslissen
en ga niet naar andermans gedachten gissen.
Zolang je de besluiten maar neemt met je hart
of het nu mark is of bart
Het is jou gevoel en niet die van een ander.
Ookal geef je veel om alkander :D
xxx (I will always be there for you, luv ya)
Dit gedicht heb ik geschreven voor een vriendin van mij:D om haar een hart onder de riem te steken...
maar dat is al een tijdje geleden.