Jij de stuurman
En ik sta aan wal
Naar je te zwaaien
Totdat de haaien
Je kraag gegrepen hebben
Ik wist het al
En zei je het
De tranen stromen
Het water in
In overvloed
En daar een hand, een voet
Een hoofd
Je overleeft
En bent een held!
Of niet?
De illusie van het gezicht
De haaien waren een truc
Je maakt de liefde stuk