duisternis
geen lamp
geen energie
geen energie om op te staan
alleen jij
daar in het donker
stil
bewegingloos
zonder ziel
je zakt weg
weg in de grond
je merkt niks
want je kan niks
je bent weg
je komt niet meer trug
je blijft daar
waar je ook bent
ik ben er voor je
en zelfs nu
nu je er niet meer bent
blijf ik aan je zijde staan
om te zorge dat je me niet vergeet