MIJN LIEFDE
Jij,
je was er weer.
Ogen als screen-shavers,
mijn beelden wissend,
naar liefde vissend.
Ogen, die de hel
nog heter,
beter, maken
dan de hemel.
Je mond,
je lippen, die terstond
bewogen om te doen
wat je ogen
mij, hadden beloofd.
Oranje op je lippen.
Oranje, waarvan franje
bleef hangen
op mijn wangen.
Blonde strepen in je haar.
De amandelvorm van je ogen.
Je mond, je neus, je oren.
Jij,
je was er weer,
Je bent voor het geluk geboren!
WIL MELKER