De luxe dingen om ons heen,
Stel je voor dat dat allemaal verdween.
Dat is toch niet voor te stellen?!
Die vraag zit me toch de hele tijd te knellen...
1000-den kilometers verderop,
Is het gewoon één en al een flop.
Niets, maar dan ook niets hebben zij,
Zitten wij maar te klagen over die DVD, ja wij...
Pietje heeft het druk,
1000-den kilometers verderop is alles stuk.
De video-recorder doet het weer eens niet,
Terwijl verderop weer een voedselwagen weg rijd in dat gebied...
Zijn wij nou gewoon verwende nesten?
Zitten wij nou die andere te pesten?
Want wij kunnen er wat aan doen!
Helaas heeft Pakistan nog maar 2 miljoen... (Pakistan is getroffen door een natuurramp)