Zijn jullie soms bang voor de waarheid..??
ik weet waarom we leven..!!
We leven Om dood te gaan..!!
Daarom moet je alles geven..!!
En achter je zelf blijven staan..!!
Maar dat is makkelijk gezegt..
Want je weet niet wat er gaat komen..
'T wordt in ieder geval een groot gevecht..
En er zullen veel tranen stromen..
Ik kan het weten..
Ik heb al zoveel ervaring mee gesleurd..
Ik kan het maar niet vergeten..!!
Elke dag wordt er weer om getreurd..
Gescheiden,aangerand en dood gegaan..
'T gevoel de weg kwijt te zijn..
En alleen te staan..
ja dat doet pijn..
Ook ik ben niet altijd goed geweest..
maar ik heb mijn best gedaan..
Ook ik heb niet een zuivere geest..
maar ik probeer toch verder te gaan..
Achter mijn ogen zien jullie verdriet..
van pijn,geluk,liefde en zelfs spijt..
Maar Of het jullie wat boeit,dat denk ik neit..
Zijn jullie soms bang voor de waarheid??
*gedichtjeee van me zus..*
*Mijn kleine zusje*
Jij bent altijd degene met mooie gedichten en uitspraken, maar nu wil ik degene zijn die een gedicht voor jou zal maken.
Zoveel pijn en verdriet, maar dat snappen de meeste kinderen toch niet.
Het moeilijke is dat leven gewoon door gaat, en alleen jij degene bent die er nog bij stil staat.
Maar ik wil dat je mij 1 belofte doet, als er iets is kom je naar me toe zonder twijfel en met spoed naar me toe.
Sieriena je bent een lieve mooie meid, en dat mensen jaloers op je zijn is een feit.
Maar meid laat je niet kennen, want er komt zoals ik gelezen heb komt er heel wat moois uit al je pennen.
Je hebt zeker iets waar je heel goed in bent, want ik weet zeker als mensen dit lezen, zullen ook zij vrezen.
Vrezen voor de dood van ook hun geliefde, want pas dan weten ze is wat het gemis is van echte liefde.
Poes ik ben heel trots op jou, en dus wil je ook bij deze zeggen dat ik ontzettend veel van je hou !!!
Van jullie allemaal !!
*Poes Loveee uu..*
*ik weet dat je er voor me bent*