met het vallen van de bladeren..
val ik mee..
dwarrel lichtjes naar benden en val dan heel zachtjes op de grond..
wordt vertrappeld door mensen die geen respect hebben voor mij
ze doen me zo veel pijn..
en dan opeens wordt ik omringd door andere bladeren mn vrienden
die om me geven..