Een Engel genaamd Wasbeertje !!
Wasbeertje is haar koosnaampje, wasbeertje is haar naam
Verdrietig kijk ik uit het natgeregende raam
Waar ben je, waar zal je zijn
Ik wil je horen, ik wil je zien, dat is toch zo fijn
Samen met je zijn, samen met je lopen
Samen met je de boodschapjes kopen
Wat je betekent voor mij weet je maar al te goed
Iedere keer als ik jou zie, heb ik op mijn wangen een gloed
Een gloed van onmacht, een gloed van kracht
En je weet het Wasbeertje, dat ik niets van jou verwacht
Alles wat je doet voor mij gaat zonder gebrom, zonder wanklank
En jij weet, dat is voor jou nooit stank voor dank
Je weet dat ik ook alles voor je doe
Als ik met jou ben, dan kan ik niet dat woord "moe"
Alles wat we samen doen is zo oke, zo liefdevol
We houden van elkaar, want daar staat mijn hartje van bol
Ik wil zo graag met je samen wezen
Samen dat prachtige boek lezen
Samen de afwas doen
En aan het eind zeggen, geef me een zoen
Waar ik ook ben, waar ik ook sta, een betere als jij is er nooit
En ook al praten we, we moeten verder, aan deze relatie is niets vergooit
Nee Wasbeertje, ik vind je lief
Ik houdt van je, meer dan van wie dan ook, je bent mijn hartendief
En als het ooit zo ver mocht komen
Wat ik zie in al mijn dromen
Denk dan maar
Deze Knuffelbeer staat voor je klaar
Ik zal er zijn, altijd voor jou
Je geven wat je soms mist, en je nooit laten staan in de kou
Ik ziet je gauw, dat weet je, dat is wat we willen
Al moet ik komen door de regen in mijn blote billen (hahahahahaha)
Een Engel is zij in mijn hart
Een klap voor iemand die haar tart
Beschermen zal ik haar met mijn leven
En dat is wederzijds, dat heet liefde geven
Ik houdt van je Wasbeertje
Ik zie je gauw en niet 1 keertje
Nee wij kunnen niet zonder elkaar
Nee zonder jou, vergeet het maar
We zijn aan elkaar verbonden
God heeft ons naar elkaar toegezonden
Het heeft zo moeten zijn, zeg je zelf
En ik ben daar erg blij mee lieve Elf
Ik zal wel stoppen met dit gedicht
Ik kan wel tikken tot de het volgende ochtendlicht
Ik besluit dit met een kus
Die alleen jij en ik elkaar kunnen geven, vol met liefde dus
Wasbeertje ik zie je morgen,
Van je eigen Knuffelbeertje !!!!
Doeggieeeee !!