Woorden zo hard als staal
Woorden met haat
Woorden die zoveel pijn doen
Woorden zijn hard
Toch zijn ze er
Ik hoef niks
Niks te horen
Te horen wat ik al weer
Weet dat ik lelijk ben
Weet dat ik geen vriend kan krijgen
Daarom vaak het zwijgen
Zwijgen om pijn te ontwijken
Pijn en verdriet
Maar toch niemand die het ziet