De zon die schijnt
Een bloem die bloeit
Een kind dat schrijnt
Een kind dat groeit
Groeid in een wereld
Een wereld vol liefde
Een wereld vol geluk
Maar in die wereld gaat
ook een hoop stuk
Daarbij is niemand gebaat
Dus ook een wereld vol haat
Haat en verdriet
En ieder die het ziet
Maar niemand die wat doet
Dus houd moed