Armen
Armen om je heen
Armen van liefde en troost
Armen die je moed geven om door te gaan.
soms een schouderklop of een aai,
Dit kan je goed doen, je helpen
Helpen om dingen te verwerken.
Armen om je heen
Armen van een vriend of vriendin
Zomaar, om te laten blijken dat ze je mogen
Dat ze om je geven en van je houden.
soms zelfs iets meer dan dat,
Dit om te laten blijken
dat ze echt niet kwijt willen.
Armen om je heen
Armen van een ouder of een zus
een nicht of een neef
Armen om blijk te geven,
Dat ze met je meeleven.
want je hebt al genoeg meegemaakt!!!