Innerlijke rust
Is je hart dan ook gerust
Ik ken het helemaal niet
En dat doet me verdriet
Vroeger was elke dag een klein feest
Ik weet nog hoe het is geweest
Maar de laatste jaren
Is elke dag één met bezwaren
Ik wil zo graag terug echt leven
Mijn lach kunnen geven
Mijn kuren kunnen tonen
Anderen ermee te belonen
Maar wie weet hoe het moet
En zegt mij hoe hij het doet
Misschien kan ik dan zien
Dat ik krijg wat ik wel verdien
Een beetje onbezorgd leven
Ik zou er veel voor willen geven
Ik wil er hard aan werken
Wist ik maar hoe het gevoel te sterken
Maar intussen knaagt het voort
En lijkt het wel dat alles me stoort
Ik trek me alles aan
Raakte dat maar eens gedaan
Dus moet ik proberen
Van mijn gemaakte fouten te leren
Mijn aard te durven tonen
Misschien zal het de moeite lonen
Hopelijk geraakt het gedaan
En kan ik er terug voor gaan
Terug leven met een lach
Carpe diem, pluk de dag