Rollend rollen mijn tranen ofer me wangen....
Als ik jouw daar nog sow sie staan....
k voel de pijn dat jeh hebt....
op een dag houw het leven op....
hopelijk blijft jouw leven eeuwig doorgaan....
dat ik jeh niet hoef te missen....
jouw leven is mijn stap om door te gaan...
verlaat me nooit....
blijf bij me....
mijn leven stopt als jij er niet meer bent....
ik ga nooit bij jeh vandaan....
jij en ik sijn 2....
we kunnen niet sonder elkaar....
als jij ga, ga ik ook....
we hoeven nooit sonder elkaar te leven...
elkaar nooit te missen....
wij sijn foor alijt samen!!...
oma wij sijn niet te scheiden door niemand....