Loog!
Ik denk.. ik denk aan jou..
Ik herhaal.. herhaal de worden die je tegen me zij.
Zo prachtig.. van ik hou van jou!
Zo lief.. en zacht zij jij,
je betekend zoveel voor mij.
Je keek me zo schattig aan.
Ik moest je beloven om jou trouw te blijven.
We zouden er samen tegenaan gaan.
We zouden onze liefde tot het uiterste drijven.
Maar jij.. jij loog.
Loog over je gevoelens.
Loog over alles wat je zij.
Loog over onze geliefde bedoelens
Loog over je liefde voor mij!
En waarom, dat weet ik niet.
Ik ben blij dat ik het nu weet.
Dat je zo aan elk meisje je aandacht besteed.
Dat ik je vergeten mag.
En opnieuw kan beginnen met een frisse lach!