De afzondering begint haar parten te spelen
De heimwee slaat nu toe
Eenzaam tussen zoveel mensen
Je bent het leven daar moe
Je wilt weer in je eigen kamer slapen
Je eigen bed, je eigen stoel
Als je ervoor zou vechten kan je dat bereiken
Dan heeft je leven weer een doel