Hij springt vrolijk blaffend op je af
Geeft kwispelend een lik over je wang
Zo ontzettend blij met deze hereniging
De verplichte scheiding duurde te lang
Zijn kinderlijke enthousiasme
Zijn geestdrift en zijn kracht
Ze geven je zoveel troost en steun
Bereiken zelfs dat je heel even lacht!