Ik ben zon
De verlichting
Kijk mij niet aan
Vuur zal je ogen verblinden
En verbrandt
Want daar ben ik voor
Ik ben de zon
Warmte
Als een stroom over de aarde
Niemand kan het ontwijken
Behalve als je schaduw heet
Vluchtend voor het licht
Als een achtervolging
Ik ben de zon