Ik sta op een ster,
hier dicht bij de maan.
Jij op een ander,
hier heel ver vandaan.
Ik wou dat je nu bij me kon wezen,
zodat ik je gedachten kan lezen.
Dan kan ik zien wat erin zou staan,
misschien wel een ster hier heel dicht bij de maan?
jou mooie lach, maakt me erg blij,
Lieve barry hou je van mij?
xxxtamara