Ik hou van jou..
Steeds wanneer ik aan je denk,
Schieten de tranen in mijn ogen.
Steeds als ik aan je denk,
Kan ik het niet geloven.
Wat heb je allemaal meegemaakt,
Waarom ben je zo geworden.
Vaak denk ik aan jou,
Aan hoe jij je dan voelt.
Zal het wel goed gaan met je,
Of verga je van de pijn.
Ik weet het niet,
Wist ik het maar.
Ik wil je zo graag helpen,
Ik wil alles voor je doen.
Alleen zelf heb ik het ook moeilijk,
Dus gaat het niet altijd.
Je moet weten dat ik om je geef,
En je nooit alleen zou laten.
Ik wil er voor je zijn,
In alle goeie en slechte tijden.
Ik wil je in mijn armen hebben,
Wanneer het even niet gaat.
Je troosten als je pijn hebt,
Zodat je weet dat ik er ben.
Ik heb alles voor je over,
Hou zelfs van jou.
Het enige wat ik wil,
Is een gelukkige jij.
Ik wil je helpen,
Geloof me maar.
Laat me bij je komen,
Laat me zien wat je voelt.
Laat de pijn van je af glijden,
En word gelukkig.
Ik kan je niet zien met pijn,
Jou pijn is mijn pijn.
Geef me een kans,
Dan zal ik er voor je zijn.
Ik zal je hieruit halen,
En gelukkig met je worden.
Mijn liefde voor jou is onvoorstelbaar,
Ik hou van jou!!!