Ineens
Ineens was je daar,
Wist niet hoe ik moest kijken en ook niet waar.
De vonk die oversloeg,
Toen je aan me vroeg.
Of ik mee wilde gaan,
Kijken naar het vuurwerk, de sterren en de maan.
Aangekomen op het strand,
Pakte ik al snel je hand.
Ik had een goed gevoel,
En je weet wat ik bedoel.
Het gevoel dat wij samen kunnen zijn,
Zonder moeite en zoveel pijn.
Je bent zo leuk en zo lief,
Kortom, mijn hartendief.
Mijn hart heb je zeker veroverd,
Ik ben gewoon betoverd.
Door de liefde die je geeft aan mij,
Daarom ben ik ook zo blij.
En ga ik nu zeggen,
Dat het onbeschrijfelijke gevoel wat ik heb niet is uit te leggen.
Niet in een paar woorden of zinnen,
Ik weet niet waar ik moet beginnen.
Alleen….,Dat ik onwijs veel van je hou!!!!!!!!