Mijn buurvrouw
Mijn buurvrouw kan alles klare,
Een lieve spontane vrouw, maar soms ook een rare.
Haar stopwoordje is fuckt me niet,
Zolang ze maar van haar leven geniet.
Haar hormonen heeft ze niet in bedwang,
Hoor d`r eierstokken zelfs klapperen in mijn gang.
En bij de geur van zwitzel, begint ze spontaan melk te spuiten,
Tegen de binnenkant van haar ruiten.
Ze heeft ook vaak last van haar keel,
En hoor je haar hartslag daar heel.
Krijgt ze het ineens heel warm,
Nou, sla dan maar alarm.
ziet ze dan een lekkere vent,
Is ze er snel achteraan gerent.
Want in ene ben je haar kwijt,
Ondanks haar leeftijd.
Is hij wat te jong, te oud, of getrouwd,
Krijgt ze het toch een beetje benauwt.
Geeft ze hem een compliment,
En zoekt ze naar de volgende vent.
Begint haar hartje te bonken,
staat ze weer naar een ander te lonken
Geeft ze hem een knipoog,
He schatje:” zegt ze dan heel droog”.
Die arme vrouw staat al zo lang droog,
D`r hormonen zitten haar zo hoog.
Zal ze ooit de ware vinden.
Of blijft het alleen maar bij vrinden.