Ik heb geen woorden meer
Mijn hart zegt nee
Het doet zo zeer
Kon ik maar mee
Tranen staan in mijn ogen
Mijn gevoel houdt me tegen
Waarom heb ik dan ook gelogen
Kon ik het maar allemaal weg vegen
Een traan stroom over mijn wang
Dit is niet wat je verdient
Maar ik ben zo bang
Bang om je te zien
Ik wil alleen maar zeggen
Sorry, sorry voor wat ik heb gedaan
Ik heb het porberen uit te leggen
Maar het enige wat je van mij krijgt
Is een zilvere traan