Al die mensen die denken dat ze alleen zijn
Hebben het toch verkeerd
Ze staan daar achter het raamkozijn
Zo geïsoleerd
Ze staan daar met hun hartepijn
Volledig verteerd
Maar meerderen voelen zich zoals zij
De tranen en de eenzaamheid
Het komt overal voor in deze maatschappij
Overal en altijd
Soms is er ook nog eens wat aanstellerij
Maar iedereen raakt wel eens iets of iemand kwijt
dat is waar en ik denk als mensne er meer over zouden praten dat mensne dan elkaar kunne helpen en dat de aanstellers onder ons ook elkaar kunnen helpen;) xxxx mij