Hoe mooi en hoe groot is de wereld,doch deze is in nood.
Mensen hebben het voor het zeggen.denken dat fortuin en roem alles kan doen.
De natuur is zo mooi geweest,alles is uit evenwicht.
Is verstoord en geld en macht draait maar door.
Tot alles is verwoest,om ons heen.
De wind blaast door alles heen.
Het leven op aard is mooi maar corruptie is de dood van alles en iedereen.