Hopeloos verloren...Net zoals ik dacht...Te hard me best gedaan...Misschien wel iets te hard..
Zo graag gelukkig willen zijn...meer dan dat ik me nu ooit zou voelen...Hopeloos verloren...
Niemand om me heen...Huilen om verloren liefde...Zoals jou vind ik er geen 1
het spijt me zo verschrikkelijk...Ik ben gewoon verward...
Zoveel liefde...Alles om me heen vergeten...
Ik wil alleen maar jou...Geen behoefte aan andere mensen...Ik ben ziek ik me hoofd...
dat kan ik niet ontkennen...Maar je weet dat ik het kan...k wil je dit vertellen...
Van alle mensen op de wereld hou ik het meeste van jou.. Je bent zo mooi en zo lief... Wie had het ooit gedacht dat ik zo gemeen kan zijn... alleen maar voor de liefde.. en wijze man zei tegen mij vrouwen moorden voor de liefde... Ik wil dat alles perfect is.. wat het nooit meer zou worden.. Helemaal alleen zonder jou wat heb ik nu te verliezen... Enigste reden dat ik schrijf is dat jij hebt moeten kiezen.. Een gestoorde vriendin alles voor de liefde... Of maar zonder mij verder gaan... Het laaste is het geworden ik ben ook te ver gegaan.. Ik had je niet moeten tegenhouden.. Maar ik wil gewoon samen met jou zijn... De komende 3 weken worden een hel.. Ik weet niet wat ik nu moet doen... Omg wat verlang ik graag naar een simpele zoen... Te laat om me excuuses aante biede... Ik heb je geslagen en gekrabt en uit aggressie gebeten... Het is misschien een beetjuh laf gezegt maar alles voor de liefde... Ik wou zo graag dat het goed ging... Dat ik daar door te ver ging.. Ik had me ideaal beeld aan onze relatie al vastgelegd anders niet... Ik heb me teveel aan jou geklampt.. want is was bang dat je me verliet.. Nu is het zover gekomen... Weg hoop.. dag dromen...Ik hoop dat je me terug wil dat zal wel niet gebeuren... Ik verstop me wel achter deuren.. Helemaal afgezonderd geen mensen om me heen.. want zo'n man vind ik er geen 1... Pff… ik weet niet hoe ik het moet zeggen… Waarschijnlijk maakt het geen verschil… Want het is zoals jij wil… Ik moet er maar mee leren leven… Ook al wil ik dat niet… Pff… Ik zal je nooit vergeten neej zker weten niet…
** 21-02-05 t/m 28-10-05 pff thijs ik zal vanje blijven houden.. no matter what... :( ik mis je... Het spijt me
Yvonne