Ik zweef op de vleugels van de wind
Mijn voeten de aarde verlatende, voordat de aarde ze verslindt
Mijn ogen zoeken naar waar de aarde zich met lucht verbindt en ik vind
de zon, de zon dat waarmee ik leven kon en waarmee ik leven wil
Stil, zo stil lijkt de wereld om me heen terwijl ik ren, het bloed pompend rond
de grond trekt aan mij voorbij, maar jij komt dichterbij, zo dichtbij
Ik zweef op de vleugels van de wind
wetende dat voor mij een nieuw leven begint, leven begint
Mijn ogen vinden, vinden jouw ogen zo mooi waarvoor ik val
Ik ben als een bal, een bal die voor jou rollen zal, rollen zal
Ik ben er, zo snel als de wind, ik omhels je en raak je aan
en voor even lijkt het alsof de tijd tot een foto is stilgestaan
Ik zweef op de vleugels van de wind
kijk je aan en weet dat geluk begint, geluk begint
Mijn ogen vinden reflectie, een weerspiegeling van eeuwigheid
de tijd blijkt niets meer dan fictie en ik voel me van angst bevrijd
Je kust mijn mond ik kus de jouwe en ik zweef als op vleugels van de wind
Ik kijk je aan en voel je warmte, ik weet dat geluk, geluk voor mij begint