De regen valt op me neer
De wind strijkt langs m'n wang
Het doet zo zeer
En ik ben zo bang
Bang voor het duistere gezang
Voor de schaduwen in de nacht
Een traan stroomt langzaam over mijn wang
Is het de duivel die daar lacht?
Meegevoerd in mijn eigen pijn
Heb ik slecht een wens
Om nu bij je te kunnen zijn
Ik ben ook maar een mens
Ik heb jouw warmte nodig
De pijl van Cupido heeft me getroffen
Recht in mijn hart
Die sneller begint te kloppen
In mijn dromen zie ik je ogen, je lach
Ze maken me gelukkig en blij
Ik hoop dat het weer mag
Want ik voel me eindelijk vrij