De wind nam je voor altijd met zich mee
Je gleed weg uit je lichaam,
Maar je leven was mooi geweest
Je hebt gestreden en gevochten
Om de persoon die je bent geworden
Je hebt het allemaal verdiend!
Je hebt zo eenvoudig geleefd,
Stond altijd voor ons klaar
Had altijd een uitleg klaar
Als we verdrietig waren,
Maar ook als we blij waren
Ik zal je nooit vergeten!