Kon ik mijn droom maar een toekomst geven,
ook al was het maar voor even.
Jij in mijn armen, dichtbij mij.
Zalig, wat maakt dat mijn hartje blij.
Dan streelde ik je op je wangen
en kon zo die lach van jou opvangen.
Mijn lippen zachtjes op de jouwe,
voel mijn hart zijn ritme opbouwen.
Wij samen met z'n twee alleen,
lichamen die samensmelten tot één.
Kon ik mijn droom maar een toekomst geven,
maar liefst niet voor even,
maar voor het leven.